Faʻamatalaga a Kamupani
  • Haoyong Automotive Controls

  •  [Guangdong,China]
  • Pisinisi Faapisinisi:Manufacturer
  • Faailoga autu: Africa , Americas , Worldwide
  • Faʻatau atu:11% - 20%
  • Certs:ISO9001, CE
Haoyong Automotive Controls
Aiga > Tala Fou > Fausiaina o le Headlamp Fetuunaiga afi
Tala Fou

Fausiaina o le Headlamp Fetuunaiga afi

O le Headlamp Fetuunaiga afi, ua lauiloa foi o le ulu o le HeadUpter Motor Motor, o se vaega taua i auala o taavale nei, i totonu o le auvae laupapa. O nei Motortors e nafa ma le fetuunaiga o le tulaga o moli moli e mautinoa ai le sili atu o le malamalama a o aveina. Lenei o se aotelega o le fausiaina ma le galuega o se laina tutotonu o le ulu fetuunai afi:

Fausiaina:

Motor Forshiption:
O le autu o le heldlamp fetuutuunai afi o se eletise eletise. E masani ona iai se uila puʻupuʻu ma maualuga-siquar-siquar uila e faʻatino ai le faʻatuatuaina ma le lelei. O le afi e nafa ma le siʻitia o le ulu o le ulu o le ulu o le ulu o le ulu o le ulu o le ulu poʻo le tafailagi.

Gear Mechanism:
O le afi e fesoʻotaʻi i se mea taua i se auala e faʻaliliu ai le rotantal مدارف i le afi i le laina poʻo le faʻafeagai o le ulutala o le ulu. O le kisa o le mea e mafai ai ona pule i luga o le ulu o le ulu o le ulu.

Faapipiiina puipui:
O le afi afi e masani ona faʻapipiʻi i se pardy o le pa puipui poʻo fale. O lenei puipui ua fuafuaina e taofiofi ma le saogalemu le afi i totonu o le taʻavale o le taʻavale.

Tulaga sentor:
Tele o le pito i tua atu o le ulu o loʻo faʻaaogaina ai le tulaga o tagata e faʻaaoga ai le mafaufau poʻo ni faʻamatalaga faʻapitoa. O nei atigi pusaai e mataitu le tulaga oi ai nei o le ulutala o le ulutala i le taʻavale faʻatonutonu o le taʻavale, mautinoa le saʻo ma talafeagai fetuunaiga.

GALUEGA:

Faʻasaʻo ma le fetuʻunaʻi fetuunaiga:
O le ulutala ulu afi faʻatagaina e mafai e le sima ma le siʻomaga fetuunai o le heldlamp tulaga. O lenei fetuunaiga e taua ina ia mautinoa o le ulu ulu o lo o pei o le sili atu o pei o tatau i le auala.

Pulea eletise:
O le afi e faʻatonutonuina e le taʻavale le mafai ona faʻatonutonuina o le taʻavale (ecu) poʻo le ulu o le ulu. O le ERA e mauaina mea faʻapipiʻi mai le mafaufau eseese, e aofia ai ma le saoasaoa o le saoasaoa ma le mafaufau e iloa ai suiga i uta avega, e iloa ai le pepa ulutala talafeagai.

Adapptit headlamp systems:

O nisi ulutala pito o le vaega o tagata o se vaega o le alualu i luma fetuutuunai auala e mafai ai ona fetuunai le moli moli o le aluga i luga o le taʻavale. O nei faiga e faʻaleleia le vaʻaia ma le saogalemu.


AutoLightingSystems


I se aotelega, o le ulu ulu o le afi afi o se vaega taua i le alatoto ulu, faʻatagaina mo le saʻo ma faʻatonutonu fetuʻu o le moli o le moli o le moli O lona fausia e aofia ai se eletise eletise, earr masini, ma siiina puipui, ma e masani lava o se tulaga lagona. O nei tagata e faia se matafaioi taua i le faʻamautinoaina o moli tetele e maua ai le malamalama lelei ma vaʻaia, saofaga i le taʻele i po o le moemiti.

Faasoa atu i:  
Lisi o Mea e Faatatau Iloa

Mobile Website Faasino Upu. Sitemap


Faʻasalalau i La Tatou Lautusi:
Maua Manatu, Faʻatau, Special
Taulaga ma Tau Tele!

MultiLanguage:
Puletaofia © Copyright © 2024 Haoyong Automotive Controls Ua taofia aia tatau uma.
Fesoʻotaʻi ma le Faʻatonu?Faletupe
Hansol Kim Mr. Hansol Kim
O le a se mea e mafai ona ou faia mo oe?
Faʻafesoʻotaʻi Fesoʻotaʻiga