Faʻamatalaga a Kamupani
  • Haoyong Automotive Controls

  •  [Guangdong,China]
  • Pisinisi Faapisinisi:Manufacturer
  • Faailoga autu: Africa , Americas , Worldwide
  • Faʻatau atu:11% - 20%
  • Certs:ISO9001, CE
Haoyong Automotive Controls
Aiga > Tala Fou > Faʻafefea e le Ulutala Faʻatasiga afi afi?
Tala Fou

Faʻafefea e le Ulutala Faʻatasiga afi afi?

O le ulu ulu o le afi, masani ona taʻua o se gm headlight waseter pe faʻaaogaina i le uila afi mumu, o se vaega o le osofaʻiga o le auala e aunoa ma ni osofaʻiga o le auala e aunoa ma ni osofaʻiga o le auala e aunoa ma ni osofaʻiga o le auala e aunoa ma ni osofaʻiga i isi avetaavale. O lenei auala uila o se vaega o tuʻufaʻatasia o polokalame o nei o auala auala o nei o loʻo faʻaaogaina ma taina se mea taua i le faʻalauteleina o le auala saogalemu.

O le faʻagaioiga o le ulu o le ulu o le fetuutuunai e aofia ai sitepu nei:

Sensor Intuct: O le ulu o le ulu o le afi afi o loʻo maua ai le sao mai le sosoʻo mai le mafaufau eseese, e pei o se faʻafitauli, tulaga le mautonu, poʻo le le mautonu. O nei iloa e fuafua fua e pei o taʻavale avega, taofia o maʻitaga, auala faʻavavevave, ma faʻavavevave mamanu. O faʻamaumauga na aoina e nei sunsents o loʻo lafo atu i le faʻatonutonuina o le faʻatonutonu.

Puleaina module: O le faʻatonutonu o le faʻatonutonuga faʻagaioiga o faʻamatalaga le aoga ma faia faʻaiuga e uiga i le fetuunaiga o le ulutala tulimanu. E faʻaaogaina le atamai o algorithms e iloa ai pe o le ulu ulu e manaʻomia ona siitia pe tuʻu i lalo i le taimi nei ave taʻavale.

Taʻiala afi: O le faʻatonutonu module lafo tulafono faʻatonuga i le ulutala fetuutuunai afi e faʻavae i luga o ana fuafuaga. Le afi tali e ala i le fetuunai o le ulu o le ulu o le ulu. Afai o le system e iloa ai o le ulu ulu e tatau ona siitia ai, o le afi toso le ulu ulu agai i luga. Faʻaopopo, pe a fai o le ulu ulu o loʻo manaʻomia ona tuʻu i lalo, o le afi afi e tusa ai.

O fetuunaiga o taimi moni: O le faiga o loʻo faʻaauau pea ona mataituina le taʻavale a le taʻavale ma tulaga o auala. A faʻapea e suia le auala a le taʻavale ona o mea e pei o le faʻavaveina, faʻaliliuina, poʻo suiga i uta, o le faʻatonutonu o le afi e faia ai ni suiga moni i le afi.

I tulaga faʻataʻitaʻi, pe a mamafa le taʻavale ma le mamafa o pasese poʻo le cargo, mafua ai le taofi o le itu i tua e faʻamalosi ai, o le polokalama e iloa ai le suiga i le taʻavale taʻavale. O le pule o le faʻatonutonuina o loʻo faʻatonuina le ulu o le ulu o le afi e tuʻu i lalo o le ulu o le ulu, puipuia le utupoto mai o isi avetaavale. E faapena foi, i le taimi o le saoasaoa poʻo le faʻasesega, o le afi e mautinoa ai le ulu o le ulu o loʻo sili ona lelei mo auala susulu.


Angle Motor


I se aotelega, o le ulu ulu o le afi o le afi o se vaega sili ona lelei o loʻo galue faʻatasi ma le poto, o se faʻatonutonuina, ma le malosi e suia ai le tulimanu o taʻavale moli. O lenei tekonolosi faʻaleleia atili auala e ala i le faʻamautinoaina o le ulutala ulutala o le feoaʻi i tulaga eseese o avetaavale, ma saofaga ala vaʻaia i le po poʻo le faʻaosoosoga i totonu o auala poʻo galuega

Faasoa atu i:  
Lisi o Mea e Faatatau Iloa

Mobile Website Faasino Upu. Sitemap


Faʻasalalau i La Tatou Lautusi:
Maua Manatu, Faʻatau, Special
Taulaga ma Tau Tele!

MultiLanguage:
Puletaofia © Copyright © 2024 Haoyong Automotive Controls Ua taofia aia tatau uma.
Fesoʻotaʻi ma le Faʻatonu?Faletupe
Hansol Kim Mr. Hansol Kim
O le a se mea e mafai ona ou faia mo oe?
Faʻafesoʻotaʻi Fesoʻotaʻiga