Faʻamatalaga a Kamupani
  • Haoyong Automotive Controls

  •  [Guangdong,China]
  • Pisinisi Faapisinisi:Manufacturer
  • Faailoga autu: Africa , Americas , Worldwide
  • Faʻatau atu:11% - 20%
  • Certs:ISO9001, CE
Haoyong Automotive Controls
Aiga > Tala Fou > E uiga i le matafaioi a le pito i tua
Tala Fou

E uiga i le matafaioi a le pito i tua

O le Up Sturor Vurror o le auala auala i luga o le avetaavale itu ma le faʻata e sili atu le faʻasoaina o tagata e sili atu le saofaga i le galuega o nei faʻata. O nei vaega e galulue faʻatasi e faʻaleleia ai le avetaavale vaʻaia ma le atoaga o auala o le auala O le faʻatapulaiga o le faʻata i le itu a avetaavale faʻatagaina le avetaavale e vaʻai i le pito i tua ma le itu o le taʻavale, faʻaititia le tauaso ma mafai ona mataituina i luga o auala o auala. O le Vororor Slip Builators mafai ai le avetaavale e fetuunai le tulimanu ma tulaga o le faʻata faʻatagaga, faʻamautinoaina se vaʻaiga sili ona lelei o le auala ma isi taʻavale.

E ala i le faʻaaogaina o le auala feʻaveaʻi a le taʻavale a le mitar. E sili le taua o lenei mea pe a aveina i luga o le pisi o alavai pe i totonu o taulaga i taulaga.

E le gata i lea, auto itu faʻata o se taua taua i le paka ma le toe faʻasusu. Na faʻatagaina le avetaavale e vaʻai i le vaega i tua atu o le taʻavale, o loʻo avea ma paka ma faʻamautinoaina e leai ni faʻafitauli poʻo ni tagata savavali ile auala pe a toe tapunia.


mirror


I le faʻaopopoina o le faʻalauteleina o le vaʻai, o le itu taʻavale itu e saofaga ai foi i le aotelega o le aerodynamics ma le suauu lelei o le taʻavale. Faʻamanatu saʻo vaega e faʻaititia ai le malosi teteʻe, lea e mafai ona faʻaleleia le tamaoaiga a le taʻavale a le taʻavale ma le faʻatinoga.

I le faʻaiuga, o le faʻataʻotoga o le faʻata, o le faʻaaogaina o le faʻata i le itu o le avetaavale ma le faʻata o le avetaʻavale o le avetaavale ma le saogalemu o le avetaavale. I le tuʻuina atu o se lautele lautele o le vaʻai ma le mafai ona faʻalautele fetuʻutuʻunaʻi, e mafai ai ona faʻalauteleina e nei feusuaiga E pei ona taua tele i igoa o le saogalemu o foliga e faʻamalosia ai le poto masani ma fesoasoani e puipuia ai faʻalavelave i luga o le auala.

Faasoa atu i:  
Lisi o Mea e Faatatau Iloa

Mobile Website Faasino Upu. Sitemap


Faʻasalalau i La Tatou Lautusi:
Maua Manatu, Faʻatau, Special
Taulaga ma Tau Tele!

MultiLanguage:
Puletaofia © Copyright © 2024 Haoyong Automotive Controls Ua taofia aia tatau uma.
Fesoʻotaʻi ma le Faʻatonu?Faletupe
Hansol Kim Mr. Hansol Kim
O le a se mea e mafai ona ou faia mo oe?
Faʻafesoʻotaʻi Fesoʻotaʻiga