Faʻamatalaga a Kamupani
  • Haoyong Automotive Controls

  •  [Guangdong,China]
  • Pisinisi Faapisinisi:Manufacturer
  • Faailoga autu: Africa , Americas , Worldwide
  • Faʻatau atu:11% - 20%
  • Certs:ISO9001, CE
Haoyong Automotive Controls
Aiga > Tala Fou > Mataupu Faavae o le Toeliga Faaatau TRROR TRURR
Tala Fou

Mataupu Faavae o le Toeliga Faaatau TRROR TRURR

TRRROR STARTUIA E iai le "avetaavale", o se masini inisinia taʻavale faʻaaogaina i le taʻavale pito i luga. E faʻamoemoeina le fetuunai o le tulimanu o le itu pito i tua i se tulaga talafeagai e ala i le puleaina o le taʻavale faʻapitoa i totonu o le avetaavale. Tatou talanoa e uiga i le mataupu faavae o le itu pito i tua o le avetaavale mirror.


Mirror Actuator


O le avetaavale e masani ona aofia ai le tele o vaega e pei o le afi, faʻaititia, faʻatapulaʻa ki ma le pule. O le rotor ma le fuainumera o le fausiaina-i le afi o le avetaavale e fesoʻotaʻi ma le maneta faʻamalosi e faʻaliliuina le eletise eletise i le vaega o le pito i tua.

O le tapulaʻa o le ki e faʻaaoga e iloa ai ma faʻamaumau le tulaga oi ai nei o le faʻaata o le pito o tua, ma le tele o mea mo manatu faʻaalia. O le pule o le a fetuʻunaʻi le auala ma le saoasaoa o le afi e tusa ai ma le nofoaga o loʻo i ai nei ma faʻatonutonu le faʻailoga, o lea e faia ai le faʻata i le taʻavale. mafai ona galue masani.

I le taimi o le faʻaaogaina, e faʻatautaia e le avetaavale le faʻatonutonuina, ma le faʻatonutonuina o loʻo faʻamatalaina se faʻailoga faʻatonutonu i le avetaavale. Ina ua uma ona mauaina le faʻatonutonu o le faʻatonutonu, o le avetaʻavale o taunuʻuga malosi ma le torque e ala i le afi e ave le faʻata i le pito i tua o saoasaoa saoasaoa ma auala auala. poʻo le siosiomaga manaʻoga.

I le masani ai o le tautala, o le avetaavale faʻaata o se eletise eletise ma masini taʻavale, e mafai ona fesoasoani i le avetaʻavale fetu e faʻafetaiaʻia ai manaʻoga eseese o tagata faʻaaogaina. O le Pule o le O Le Malosi o le Taʻaʻaga Taʻavale Vaʻaia, o loʻo faia e otometi ona maua le avetaavale manaʻomia ma tuʻuina atu faʻatonuga talafeagai, ina ia mafai ai ona ave le afi e faia ai le taʻavale. Aafiaga. E iai foʻi a matou fesoʻotaʻiga a le HVAc mo le faʻatau atu, pe a e manaʻomia, faʻamolemole faafesootai matou.

Faasoa atu i:  
Lisi o Mea e Faatatau Iloa

Mobile Website Faasino Upu. Sitemap


Faʻasalalau i La Tatou Lautusi:
Maua Manatu, Faʻatau, Special
Taulaga ma Tau Tele!

MultiLanguage:
Puletaofia © Copyright © 2024 Haoyong Automotive Controls Ua taofia aia tatau uma.
Fesoʻotaʻi ma le Faʻatonu?Faletupe
Hansol Kim Mr. Hansol Kim
O le a se mea e mafai ona ou faia mo oe?
Faʻafesoʻotaʻi Fesoʻotaʻiga